JAG DÖÖÖÖR x'D

Kolla på denna video x'D

http://www.youtube.com/watch?v=c9bzlQYgzAQ&feature=related

Fick inte in själva videon men kolla och kommentera om ni, liksom jag, höll på att dö av garv x'D

Dag 7 - Detta åt jag idag

Idag har jag (so far) ätit:

ett Granny Smith äpple


lite kalops och ett halvt pita bröd till lunch


Sen blir det mellis när jag kommer hem och till middag tror jag att vi ska äta korv och potatismos :)



den sista dagen i den elfte månaden

Hej sötnosar!

Igår var jag hemma med ont i halsen, därav inga inlägg, men idag är jag i skolan =) Är fortfarande täppt i näsan, ont i halsen, trög i huvudet och öronvärk men det går nog över, hoppas jag...
På schemat idag står engelska, psykologi och tema. Relativt nice dag faktiskt. Nej nu måste jag på lektion

Puss och kram!


Svara gärna

såklart kan ni vara anonyma om ni vill :)

(idé från http://almasfoto.blogg.se/)

UNDER CONSTRUCTION

HÅLLER PÅ ATT ÄNDRA DESIGNEN LITE SÅ NI FÅR HA FÖRSTÅELSE FÖR ATT DEN SER LITE KONSTIG UT :)

2011-11-28

Hej på er goa människor där ute!

Själv sitter man på bussen på väg hem efter en kort men jobbig skoldag. Stannade för lunch och lite matte-räkningar i skolan men sen orkade jag inte vara där längre sååå då åkte jag hem. Har precis åkt från stan så jag är väl hemma runt tjugo i ett.

Det har inte varit världens bästa uppdatering här på bloggish under helgen men jag har inte hunnit. I lördags tränade jag först mellan 09.30 och 11.00. Det var sjukt kul för vi hade s.k stegträning de första 45 min. Då slår vi ihop träningen med alla andra som också är på isen och gör massa olika steg till musik. Det har vi varje lördag sedan 4 veckor tillbaka.

Efter stegträningen hade vi vanlig träning i grupp och gissa vad vi gjorde då?! Först gjorde vi lite fler steg, Flipsteg (Flip är ett hopp). Då gör man lite olika steg och sen själva hoppet. Det gick väl sådär om jag ska vara ärlig men sen hoppade vi Ögel, ett hopp som har gått mig på nerverna i flera veckor! Min tränare såg att det inte gick speciellt bra så hon sa åt mig att prova en annan ingång, och gissa vad som hände?! Jag klarade det! :D :D :D Det var inte vackert men jag hoppade och landade :D det var en sån sjukt härligt känsla :)

Efteråt hämtade pappa mig, vi åkte och handlade till Adams och Oskars (hans kompis) kalas som de skulle ha senare på eftermiddagen. Hem, käka lunch och sen iväg till skogen, där kalaset skulle vara. Full fart i två timmar och sen hem, andas ut, äta middag och sen kvällsmyys.

Söndagen bestod i att plocka fram adventsgrejor och baka lite inför födelsedagsfika för Adam, Hugo och pappa. Det var mysigt det med. Pluggade lite också.

Nu har ni fått en lite inblick i hur min helg har varit, hoppas eran var bra! :)


Dag 6 - 10 bilder på mig

.

väldigt mycket blandade bilder genom åren... Bjuder på typ alla :P


I'm in!

Jag är med och tävlar hos  Tina (http://tinanj.se/2011/november/vinn-en-iphone-4s.html#comment) om en iPhone 4s :D




Dag 5 - Mina största rädslor

Jag vet inte riktigt om jag har några specifika rädslor men att det ska hända vänner och familj någonting är lite av en rädsla. När jag tränar, is, så är jag rädd för att ramla men det låter ju bara mesigt så det är nog inte heller någon stor rädsla. Att faila i skolan eller att få dåliga betyg har jag lite som en rädsla men också bara en väldigt liten del. Hmm.. det var svårt =/

En rädsla som jag kom på nu som är ganska stor är att blir vuxen. Det låter kanske jättefånigt men så är det. Varje dag försvinner och går inte att återfå. Tanken på att behöva börja jobba, skaffa hus, familj, räkningar, försäkringar, bil. Allt sånt skrämmer livet ur mig. Att framtiden är så osäker. Allt kan hända.


framtiden?



Dag 4 - Komplimanger jag får

Jaa du.. Oftast är nog för att jag är snäll och omtänksam. Men även för mina ögon och mina naglar ^^ Torftigt inlägg? Javisst! Är inte så bra på att ge mig själv cred för mina egenskaper så om mina kära vänner läser detta får ni gärna skriva en liten kommentar om vad ni tycker är bra hos mig :) så skriver jag ut det här sedan.


Saknar dessa... de är inte mina egna utan gele men om jag hade pengar skulle jag göra varje månad

Gooood moooorning!

Eller det är nog mer förmiddag nu meen för er sköna typer som börjar skolan senare eller kanske är lediga är nog morgon ;)

Skoja inte om det var segt att gå upp imorse, så varmt och skönt under täcket och så kallt och blåsigt ute :( men det var bara att palla sig upp och gå till bussen. Kom till skolan tio över åtta, chillade lite med Linnea och så började vår gästföreläsning kvart i nio.

Jisses vad han babblade. Konstant i en timme och tjugo minuter. Fick typ öronskav av allt snackande. Men det var lite intressant :)

Senare ikväll blir det träning är så sjukt otaggad vilket jag var igår med. Ingenting gick bra och jag orkade bara inte med det. Men det är bara att jobba hårt och släppa alla tunga tankar.

~arkivbild~

 


Dag 3 - Saker jag inte klarar mig utan

tuggummi



lypsyl



iPoden + hörlurarna


De tre saker jag absolut inte kan åka ifrån


Svar till Sanna

KommentarTid 
sanna om 2011-11-24:
hur månaga läsare har du ? :D <3
24 November, 21:48
Mitt besöksrekord är 30 unika besökare och 57 sidvisningar :D och idag har jag, so far, haft 27 unika besökare :D men under en dag ligger det runt 20-25-30 stycken :)<3 Kul att du frågade!


2011-11-24

Nej men hallå!

Ska alldeles strax gå och byta om till träningen, bussen går 17.31 :) Dagen idag har varit en galen blandning. Först sjöng vi för lillebror som idag fyller 8 år :) GRATTIS!!! Sedan satte jag mig och pluggade lite på morgonkviste, klockan var typ 7 (!) och vid halv nio tittade jag på Vampire Diares och chillade lite :) Som ni kanske förstår så började jag sent idag, kl 13. Men pappa skulle också jobba hemma på förmiddagen så vi åkte in tillsammans, stannade på donken, för han skulle äta lunch :P

Kom till skolan halv ett, tog det lite lugnt och sen hade vi idrotts-föreläsning om droger. Han som ledde föreläsningen var missbrukare när han var ung och berättade på ett väldigt bra och intressant sätt om hur vi blir beroende av droger. Han började röka hasch när han bara var 12 år gammal och när han var runt 20-25 så var han en väldigt känd ecstasy-langare. Helt sjukt...

Träffade Emmisen på bussen, vi hade en liten mysig stund :)

♥London♥


Dag 2 - Mina närmsta vänner

Som jag sa tidigare har jag många vänner och har väldigt svårt att säga vilka som är mina närmaste men om jag nu måste bestämma är dessa mina allra närmsta vänner. De kan jag berätta allt för och de kan berätta allt för mig. Vi liter på varandra i torrt och vått och jag kommer aldrig att sluta älska er. ♥ ♥ ♥
♥ Caroline Jansson

♥ Frida Godling

♥ Nora Zetterberg

Dreams

Jag måste bara berätta om det sjuka drömmen jag hade i natt. Den var så löjligt verklig att det var läskigt :O aja här kommer historian.

Det var vinter, typ januari-februari, och jag skulle in till stan för att träffa en person som jag har haft lite kontakt med men som inte bor här i Stockholm. Vi hade bestämt att vi skulle ses vid Östermalstorg om jag kommer ihåg rätt, men det sjuka var att stället jag kom till (på något väldigt weirdo way) såg inte alls ut som Östermalm utan ett typ behandlingshem för missbrukare och hemlösa. Huset låg i skogen och skogen den bara fanns där mitt i stan, och var oändling som labyrinten i HP 4.

Jag gick in i skogen, mot huset men fick något sammanbrott på vägen dit så jag vände och började springa tillbaka mot stan men kom liksom aldrig fram. Sen halkade jag på stigen, som var fylld av is, och gled enbit. Jag hade någonting i handen men kan inte komma på vad. Iaf, när jag hade halkat så kröp jag ihop i fosterställning och började storgråta, kunde nästan inte andas för att jag grät så mycket.

Då, från ingenstans, kommer denna person (nämner inga namn) och sitter och klappar mig på ryggen, stryker mig över håret och säger "allt kommer bli bra" om och om igen. Det var som att denna person kunde se in i mig och känna precis det jag kände. Anyway, när sammanbrottet hade gått över gick vi en runda i skogen, pratade och så blev allt bra igen.

Det läskiga var alltså att jag var helt övertygad om att det hände på riktigt så när jag vaknade var jag helt förvirrad. En grej som också var lite spooky var att igår när jag pratade denna person så hade vi pratat om att ses i typ februari (!) inte lite läskig asso :S

Hoppas ni nu orkade läsa allt detta :P

Såhär blev det :D

är supernöjd :)


Dag 1 - Presentera dig själv

Jag är en tjej på 16, bor i Brottby en bit utanför Stockholm. Har en stor familj, mamma, pappa och tre småbröder. Vi bor alltså i Brottby, i ett stort två-familjs-hus tillsammans med våra kompisar och grannar. Jag har en söt liten kanin, Honey som tyvärr inte får så mycket uppmärksamhet som hon borde. På fritiden åker jag konståkning, går på scouterna (både som ledare och "barn"), fotograferar mycket och spenderar även en del tid i skolan.

Skolan jag går i, gymnasiet, ligger vid globen och heter Kunskapsgymnasiet. När skolan började i augusti gick jag mina första veckor på Globala Gymnasiet men trivdes inte riktigt där såå jag bytte alltså till Kunskapsgymnasiet. Det är en väldigt bra skolan, högt tempo och det finns alltid något att göra. Mina kompisar är många både från grundskolan, gymnasiet och barndomsvänner.

Tror inte att det finns så mycket mer att säga faktiskt. Hoppas ni fortsätter att läsa min blogg och tycker den är bra :)

Puss och Kram!

mosters och morbrors bröllop för 4 år sedan :)


Moorning

Härliga morgon! NOT!

Mulet. Regn. Dimma. Ingen snö :( Tagga för en onsdag då =/

Nej men det är faktiskt skönt för nu har halva veckan gått, vilket betyder att det snart är FREEEEEDAAAG!! :D Idag är det en ganska lång dag i skolan, eller lång och lång slutar 14.50. Fast sen måste jag vänta i en timme på mammi för vi ska åka och klippa oss :D det ska blir najs. Om jag har tur hinner vi gå in på en väldigt gullig liten affär som heter Pralinen, och nej de säljer faktiskt inte godis utan inredningsprylar :) Vi var där för ca. 1 år sedan och då såg jag väärldens gulligaste liten "väska" eller man skulle nog inte kunna kalla det väska utan mer portmonä fast det låter så gammaldags så vi säger att det är en neccesär :P

(efter typ en timme så fortsätter jag skriva detta inlägg)

Haha jaa, så går det ibland :P Nej men har rast just nu och väntar på att psykologin ska börja, sen blir det lunch :D nudelwok :) mumma! Nej men om man ska ta och avsluta detta då x)

typ såhär ska jag klippa mig :D




30 Days

Dag 1: Presentera dig själv
Dag 2: Mina närmaste vänner
Dag 3: Saker jag inte klarar mig utan
Dag 4: Komplimanger jag får
Dag 5: Mina största rädslor
Dag 6: 10 bilder på mig
Dag 7: Detta åt jag i dag
Dag 8: Personer som betyder mycket
Dag 9: Sidor som jag ofta är inne på
Dag 10: Detta saknar jag
Dag 11: Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 12: Det här får mig att gråta
Dag 13: Mina förebilder
Dag 14: Min favoritplats
Dag 15: Det här är jag bra på
Dag 16: Mitt hem
Dag 17: Detta ångrar jag
Dag 18: Pinsamt ögonblick
Dag 19: En bild på ditt rum
Dag 20: Mina drömmar
Dag 21: En vanlig dag hemma hos mig
Dag 22: 10 saker du inte vet om mig
Dag 23: Mina syskon
Dag 24: 5 bloggfavoriter
Dag 25: Favoritsaker
Dag 26: Vad jag bjuder på för mat
Dag 27: 3 bilder från min kamera
Dag 28: Ett barndomsminne
Dag 29: Mina favorit TV-serier
Dag 30: Berätta hur månaden har varit

Kör igång imorrn! :D

Hotel Rwanda

Det måste vara en av de hemskaste filmerna ever tillsammans med Dagen D och Pianisten... Usch

Som ni kanske förstår tittar vi på den filmen just nu eller jag tittar bara med ett halft öga, är sjukt mänskligt för sånna filmer =\ Vi slutar om en halvtimme och då väntar en timmes matte :( hatar verkligen tisdagar.

Men jag behöver iaf inte trängas med alla andra människor på bussen för jag får åka med mamma hem :) Senare ikväll är det dags för scouterna igen, sista gången innan julavslutningen nästa vecka. Det ska bli både kul och lite tråkigt, men mest bra för då kommer jag kunna träna på tisdagarna också :)

För att avsluta detta skummma inlägg kan jag ju bara säga att på söndag är det första advent :D julen is on the way :P

 

 


hååltimme

Yes yes yes!

Eller aa kul är det ju inte direkt =/ börjar inte förrän 12.35 -.- meeen då får man tid till plugg, lite catch-up på olika tv-serier och såklart bloggen! :) Sitter just nu och spelar lite tetris på fb :D det är feett kul! :P nej men ska faktiskt börja med lite matte eller psykologi, har inte riktigt bestämt mig än. Sen ville pappa att jag skulle åka in till stan och käka lunch med honom men jag vet inte riktigt om jag orkar, får se :)

Igår steg statistiken sjukt mycket :D :D hade över 30 unika besökare, tror faktiskt det är rekord :D♥ Forstätt så och när vi har 40 unika besökare, kommer jag anordna en liten surprice :D så tipsa era kompisar och fortsätt att kika in är varje dag :D

Puss och Kram!


You light up my world like nobody else

Kom alltså hem för ca. 2 timmar sedan :) Har ätit mellis och tittar lite på TV och läst lite franska text, ska strax sätta igång med psykologi frågor, räkna lite matte och ännu mera franska, har nämligen prov imorrn :( men först ska jag kolla lite på antligen Äntligen Hemma eller Vampire Diares :)

Har funderat lite på vad jag skriver här på bloggen och det känns som om det är samma saker hela tide, skola, läxor, städning, träning osv.

Vad vill ni läsa mer om? :)



2011-11-21

Hej hej hallå!

Ledsen för zero uppdatering igår men vi var ute och flängde runt lite under dan och på kvällen åkte jag och mamma och tränade :)
Idag är det kort dag i skolan, slutade halv elva och kände att det inte skulle vara någon idé att stanna kvar för jag skulle inte kunna koncentrera mig, så jag och Linnea gick till tunnelbanan tillsammans :) Just nu sitter jag på bussen, as usual och ute reegnar det :( inte kul. Ska strax gå av så det blir ett kortis inlägg detta, skriver ett riktigt när jag kommer hem :)
Puss och Kram!


New Stuff



Julkula från Åhléns

Nivea kräm från Ica Kvantum :P




En passande låt till detta... Nivea reklamen you know ;)

Följe med resten av familjen och handlade maat :) Nu ska jag hänga tvätten och sätta på en ny :P Men först ska jag äta en clementin :D och sen blir det mysmiddag, kött och potatisgratäng :D mums! Ska försöka skriva ett till inlägg innan jag lägger mig :)


Puss och Kram!

2011-11-19

Lööööördaaaag! :D

Härlig start på dagen? Absolut! Solen skiner, det är relativt varmt ute och jag har ingenting planerat för dagen :) en slapp-helg med andra ord :P

Igår gick det inte speciellt bra på träningen, vet inte varför men ibland går det bra och ibland går det bajs =/ men men ska inte deppa över sånt. Det var skönt att komma hem och bara slappa sen iaf.

Idag hade jag väldigt gärna velat åka till fotomässan men mamma är inte hemma och vi kan inte åka dit med adam och samuel så det får bli nästa år istället :( Dagens planer är att tvätta 100 kg tvätt, dammsuga, koppla in datorn till en stor skärm osv. Fixa runt lite allmänt på rummet bara :) Har lite grejer att fota också, som jag sedan lägger ut här får ni se :)

Puss och kram!


saknar...


från we♥it


I am one of you now...

Jahapp då har jag också blivit en av dem som är helt crazy... Men de är så ju fööör underbara ^^♥♥

♥One Direction♥




Träning snart! :)

Yes! Om typ en timme tar jag bussen to Vallentuna :P är inte speciellt taggad men det blir man väl sen. Igår var jag såhär nära på att klara ögel D: så sjuukt irriterande att det är så nära men kommer liksom inte runt helt... äsch får fixa det idag istället :) Finaste Carro skulle kanske hänga med också, ska bli kul att träffa henne isåfall :)♥
Har också fått träningsvärk från yogan igår :P eller asso det är inte träningsvärk men typ strechvärk ^^ låter fett flummigt :P


...

Tja tja!

Skrev ett inlägg vid 9 idag men glömde visst publicera det :P

Sitter på engelska föreläsning nu om hur man analyserar en film... Sjukt drygt -.-'

Efter detta har vi franska :( det är så humla jobbigt för det är helt omöjligt att hänga med, vilket är synd för språk är kul i vanliga fall :/ aja jag och Linnea ska snacka med Erik innan om hur vi ska lösa skiten för det år nämligen inte bara vi som tycker så...

Nej nu måste jag kolla lite på filmen som vi kollar på, Psycho med Hitchcock :P

 


A Tear Never Walks Alone




godnatt


Dagens blogg 17/11-18/11!

LYCKA TILL!

 

 


2011-11-17

Hejsan!

Idag är det torsdag = chilldag till 100% börjar kl.13 med yoga på friskis och svettis city och efteråt får jag åka hem ^^ en lektion alltså. Men det är ju lite plugg innan och efter som gäller :/ det är ju inte hela världen.
Ska också försöka måla naglarna i eftermiddag innan träningen :)
Som ni ser har jag ändrat designen, igen :P lämna gärna en kommentar om vad ni tycker :)
Ska också göra ett tidsinställt inlägg där det kommer en tävling så håll utkik! :D

Puss och kram!


Time to sleep....


Framgång består av en mängd små segrar...

Godmorgon!
Sitter på rast just nu och väntar på BG'n :) Har psykologi efteråt och sen lunchish :) Tänkte på något som jag skulle skriva men har glömt det så jag lägger in en liten bild istället :P


Uppdaterar igen vid lunchen =)
Puss och kram!

Zumba! :D

Tjaba! (vi kan väl låtsas som om uppdatering varit jättebra under de senaste dagarna)

Idag har vi haft idrottsdag och fick välja bland massor med olika aktiviteter så jag och några kompisar valde Zumba på Friskis och Svettis City, det var AS KUL! :D måste vara världens roligaste träningsform, PROVA!!

Efteråt åkte jag hem till mormor och Adam, åt lunch, fikade och åkte sedan hem till Brottby :)

Imorrn är det vanlig skoldag :( fast vi har inget tema så egenligen kan vi sluta någongång efter ett :D men det är skönt att ha gjort alla läxor innan man kommer hem :)

Skriver igen imorrn :)

Puss och kram!

 


bild...


Freeedag :D

Jaaaa!!! Det är f*cking freeedaag :D

Har längtat efter denna dag heela veckan :P så efter en tuff dag i skolan så åkte jag hem, bytte om och tog nästa buss till ishallen, tränade (superkul!), åkte hem, åt middag och sitter just nu framför Doobidoo med lite popcorn :) har precis skrivit klart hemtentan som ska in i ikväll vilken känns sjukt skönt så nu är det "bara" psykologi debatten tills på måndag att förbereda :P

Imorrn fyller lillebror 13 år så det blir till att fira honom hela dagen :) kommer bli fett awesome!

Har även börjat göra designer for free så om ni vill ha en är det bara att kommentera och säga hur ni vill ha det :)

 


Roliga bilder ^^

Det sista är den bästa! x'D <33


11/11/11 :D

Haha bara för att alla andra också skriver det så ska väl jag också göra det :)


2011-11-10

Okej detta är typ sjunde gången jag sätter mig framför datorn, går in på blogg, öppnar ett nytt inlägg men skriver aldrig klart... MEN NU SÅ!

Igår var det en ganska chillig dag, engelska, psykologi och sen åkte vi till Levande Historia i Gamla Stan :)
Idag hade jag sovmorgon fram till typ halv tolv, då åkte jag till skolan för lite idrottsteori och plugg, har en hemtenta som ska vara klar imorrn och det går sakta men säkert framåt. Nästa vecka har vi också en debatt i psykologin som är lite klurig att förbereda men än så länge går det bra :)
Om en timme bär det av till konståkningen :) har längtat så sjukt mycket efter det, första träningen denna vecka nämligen :D
Jag vet att det har varit riktigt dåligt med nya inlägg här men tyvärr så har vi jättemycket arbete i skolan just nu och då blir det bara plugg hela kvällen och eftermiddagen men nu ska jag verkligen försöka få igång bloggandet igen :)
En ny design är på väg förresten och den där tävlingen med bilden den ger vi upp!
Sofie: jag har gjort en design till dig så om du vill se hur den ser ut är det bara att kommentera :)
Ha det bra sötnosar!

 

 


Dagens blogg...

Är med i dagens blogg hos hanna :)

http://hannakargar.blogg.se/2011/november/tavling.html#comment

 

hare bra!

 


2011-11-05

Hejsan!

Kom precis hem från träningen, det gick väl sådär om jag ska vara helt ärlig :( men det kan ju också bero på att jag vaknade 20 minuter innan jag började :P så jag var liite trött... Idag ska jag plugga lite, fortsätta städa och så kommer det några kompisar på eftermiddagen :) En relativt chillig lördag alltså. Ska även försöka göra om designen, IGEN

Men kom igen hörrni! :O Det är EN (1) som har tävlat, ni har fortfarande 4 dagar på er...
ska iaf dra igång helgens blogg också, kanske tycker ni det är roligare? :)


TÄVLING!

Yes! Här kommer en liten rolig tävling :)






Havet är djupt...















nikon d3100 18-55mm


2011-11-03

Tjenixen!

Var alldeles för trött igår kväll efter träningen så det blev inget men det gööör ju inget ;)

Idag har jag gjort absolut ingenting! :D jätteskönt att bara slappa heeela dan. Eller någonting har jag ju gjort, som ni kanske ser så är den nya designen uppe :) säg gärna vad ni tycker =) Sitter fortfarande i myskläder men måste gå och klä på mig nu för träningen om två timmar ^^ ska faktiskt bli skönt att komma ut ordentligt :) Ska även lägga upp lite bilder från Aqvaria igår + en liten tävling ;)

See you later!



bjuder på den :)


-

Åker och tränar nu! Skriver igen när jag kommer hem


Design på G!

Så om det ser lite konstigt ut så vet ni vad det beror på :)


2011-11-02

Nej men hejsan!

Här har det (nästan) ekat tomt i flera dar :O inte okej! Men gjort är gjort och det är ju ändå höstlov ;)

Vad har hänt i helgen då? Tränade i lördags, riktigt nice! Och chillade städade bara resten av dagen :) På söndagen kom moster med hennes familj och bara myste :) I måndags träffade jag underbaraste Frida, vi åkte till täbban tillsammans och käkade lunch och myste♥ Hon har förresten också skaffat en blogg! länkar till den längre ner :)

Igår fortsatte jag denna eviga grovstädning av rummet... det tar aldrig slut! D: och på eftermiddagen åkte jag, hugo och samuel in till stan och mötte upp pappa och så åkte vi till klätterverket

Idag ska jag fortsätta städa och om några timmar ska vi åka in till stan och möta upp mormor i Gallerian för lite lunch och sen blir det Aqvaria :)

--->http://fridagodling.blogg.se/<---



bild från we♥it